Offcanvas Section

$ £

 

ALGEMEEN
Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Roeke VOF heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dient u Roeke VOF hiervan op de hoogte te stellen. Eventuele onjuistheden van door Roeke VOF aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan Roeke VOF worden gemeld.

BIJDRAGE BEZORGKOSTEN
Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van artikelsoort en -gewicht:

 

U KRIJGT ALTIJD BERICHT
Alle goederen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval krijgt u daarvan, in de regel binnen één maand bericht en houdt Roeke VOF uw bestelling aan. Voor contant betalenden is deze service helaas niet mogelijk; zij krijgen wel bericht wanneer een artikel is uitverkocht. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, krijgt u ook bericht en komt uw bestelling te vervallen. Soms wordt een vervangend artikel toegezonden; dat wordt vermeld op de afleveringsbon. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid.

UW PRIVACY IS GEWAARBORGD
Uw persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van Roeke VOF, zodat wij u kunnen informeren over interessante aanbiedingen. Indien u dit niet wenst, kunt u dit laten weten via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons telefoonnummer 0572 - 39 45 27. Verder gebruiken wij uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst en risicobeheer. U heeft recht op inzage in uw gegevens en verbetering van deze gegevens. Vragen om inzage in uw persoonsgegevens of klachten over privacy kunt u richten aan Roeke VOF, Afdeling Klantenservice, Herenbrinksweg 4 8144 RC, Lierderholthuis.

ADRESWIJZIGING
Klanten zijn verplicht Roeke VOF van iedere adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang Roeke VOF geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij Roeke VOF bekende adres en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres zijn afgeleverd. Door het plaatsen van een bestelling, machtigt u Roeke VOF om - indien nodig - uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsadministratie of andere instanties.

AANVRAGEN VOORWAARDEN

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Roeke VOF gebruikt worden. Alle rechten voorbehouden aan
Roeke VOF,
Herenbrinksweg 4,
8144 RC Lierderholthuis
BTW: 122736482 B 01
KvK-inschrijfnummer:56778

AANSPRAKELIJKHEIDSUITSLUITING
De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere uitingen van Roeke VOF op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Roeke VOF kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Roeke VOF is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden danwel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.